"Mi mindnyájan, mint a juhok, tévelyegtünk, ki-ki a maga útjára tért, és az Úr mégis az ő vállára rakta mindnyájunk gonoszságát."

Iz 53, 6

SZENTSÉGEK KISZOLGÁLTATÁSA »
Sajnálattal tájékoztatjuk a kedves Testvéreket, hogy a Budapest-Esztergomi Főegyházmegyében a keresztség, a házasság szentségének kiszolgáltatása még szünetel.
ONLINE SZENTMISE-KÖZVETÍTÉS A VÁROSMAJORBÓL »
Kedves Testvérek! Egyelőre továbbra is közvetítjük online a hétköznap reggel 7 és vasárnap várhatóan a 9 órai szentmisét. Ez még változhat 11 órára.
A hétköznapi 7 órai szentmisét továbbra is közvetíti a Magyar Katolikus Rádió templomunkból. (102.1 MHz)Városmajori Plébánia
Budán, a Széll Kálmán tér közelében található a modern templom, mely sok száz hívőt fogad minden héten. Honlapunkon tájékozódhat az aktuális eseményekről, a plébániai hittanórák és misék rendjéről.
 
 

FERENC PÁPA IMÁDSÁGA A JÁRVÁNY IDEJÉN »

Ó, Mária, te mindig az üdvösség és a remény jeleként ragyogsz utunkon. Rád bízzuk magunkat, betegek Egészsége, aki hitedben szilárdan kitartva a kereszt alatt osztoztál Jézus fájdalmában. Római nép Üdvössége, te tudod, mire van szükségünk, és biztosak vagyunk, hogy gondoskodni fogsz arról, hogy mint a galileai Kánában, úgy most is visszatérhessen az öröm és az ünneplés a jelen megpróbáltatások után.
Isteni Szeretet anyja, segíts, hogy felismerjük és elfogadjuk az Atya akaratát, és megtegyük, amit Jézus mond majd nekünk, aki magára vette szenvedéseinket és fájdalmunkat, hogy a kereszt által elvezessen bennünket a feltámadás örömére. Ámen.
Oltalmad alá futunk, Istennek Szent Szülője, könyörgésünket meg ne vesd szükségünk idején, hanem oltalmazz meg minket minden veszedelemtől, ó, dicsőséges és áldott Szűz!