"Öltsétek föl az Isten fegyverzetét, hogy a sátán cselvetéseinek ellenállhassatok"

Ef 6, 11

SZENTSÉGEK KISZOLGÁLTATÁSA »
Sajnálattal tájékoztatjuk a kedves Testvéreket, hogy a Budapest-Esztergomi Főegyházmegyében a keresztség, a házasság szentségének kiszolgáltatása még szünetel.
ONLINE SZENTMISE-KÖZVETÍTÉS A VÁROSMAJORBÓL »
Kedves Testvérek! Egyelőre továbbra is közvetítjük online a hétköznap reggel 7 és vasárnap várhatóan a 9 órai szentmisét. Ez még változhat 11 órára.
A hétköznapi 7 órai szentmisét továbbra is közvetíti a Magyar Katolikus Rádió templomunkból. (102.1 MHz)Városmajori Plébánia
Budán, a Széll Kálmán tér közelében található a modern templom, mely sok száz hívőt fogad minden héten. Honlapunkon tájékozódhat az aktuális eseményekről, a plébániai hittanórák és misék rendjéről.
 
 

AJÁNLOTT IMA A LELKI ÁLDOZÁSHOZ »

Uram Jézus Krisztus, hiszek Benned, imádlak Téged és szeretlek Téged teljes szívemből. Bánom minden bűnömet, mert szeretnélek magamhoz fogadni a szentáldozásban, hogy Veled élhessek. Jöjj hát, ó Jézus, legalább lélekben költözz a szívembe, és végy lakást benne örökre!
A mi Urunk Jézus Krisztus Teste őrizzen meg engem az örök életre!
Köszöntelek, ó Jézus az én szegény szívemben. Neked adom magamat egészen. Tied akarok lenni életemben és halálom után is. Ámen.