"Boldogok a szelídek, mert ők öröklik a földet."

Mt 5, 5

SZENTSÉGEK KISZOLGÁLTATÁSA »
Sajnálattal tájékoztatjuk a kedves Testvéreket, hogy a Budapest-Esztergomi Főegyházmegyében a keresztség, a házasság szentségének kiszolgáltatása még szünetel.
ONLINE SZENTMISE-KÖZVETÍTÉS A VÁROSMAJORBÓL »
Kedves Testvérek! Egyelőre továbbra is közvetítjük online a hétköznap reggel 7 és vasárnap várhatóan a 9 órai szentmisét. Ez még változhat 11 órára.
A hétköznapi 7 órai szentmisét továbbra is közvetíti a Magyar Katolikus Rádió templomunkból. (102.1 MHz)Városmajori Plébánia
Budán, a Széll Kálmán tér közelében található a modern templom, mely sok száz hívőt fogad minden héten. Honlapunkon tájékozódhat az aktuális eseményekről, a plébániai hittanórák és misék rendjéről.
 
 

AJÁNLOTT IMA A TÖKÉLETES BÁNAT FÖLINDÍTÁSÁHOZ »

Teljes szívemből bánom, ó, édes Istenem, hogy Téged oly sokszor és oly nagyon megbántottalak, mert ezáltal méltatlanná lettem kegyelmedre, kedvedből kiestem és mind ideig-, mind örökkévaló büntetésedet megérdemeltem. Kiváltképpen pedig azért bánom bűneimet, mert Téged, legfőbb jót, legjobb Atyámat és legnagyobb jótevőmet megbántottalak. Ó, édes Istenem, erősen felteszem magamban, hogy a Te kegyelmeddel téged, szerető jóságos Istenemet semmi bűnnel, de legfőképp ...
[itt gondolj azokra a bűnökre, amelyek ellen különös törekvéssel küzdesz] meg nem bántalak és a bűnre szolgáló alkalmakat gondosan elkerülöm. Kérlek, Uram, őrködjék fölöttem jóságos szemed, és add, hogy a következő napokat az eddigieknél jobban használjam! Boldogságos Szűzanyám, szent Őrzőangyalom, legyetek velem! Ámen.